RECENZE: Tónovaný hydratační podkladový krém SPF 15 Giordani Gold od Oriflame

25. října 2012 v 19:00 | Danielle

Další recenze na výrobky z řady Oriflame. Tentokrát to je tónový projasňující krém SPF 15 z řady Giordani Gold. Přesto, že řada Gioradni Gold je z Oriflame nejvíc kvalitní a úspěšnou řadou, toto je můj první výrobek od nich, tak uvidíme jak jsou na tom s tou kvalitou...



Co výrobek slibuje?

Velmi lehký, tónovaný hydratační krém plný pečujících ingrediencí je ideální na léto! Používejte jej místo obvyklého podkladového krému. Výsledkem je přirozený, rovnoměrný a zdravě projasněný efekt. Filtr SPF 15 chrání před škodami způsobenými UV zářením a známkami stárnutí. V luxusním skleněném flakónu. 30 ml

Můj názor

Očekávala jsem hodně a do jisté míry se má očekávání stala skutečností. Tento podkladový krém doopravy moji pleť sjednotil a tak jakoby rozzářil. Co mně trochu mrzí, i když jsem to čekala, je to, že nekryje. Pokud chcete podkladový krém, který kryje, nekupujte si tento. Vyrábí se jen jeden universální odstín, takže je jasné, že to velké krycí účinky nebudou. Přesto to je ale dobrá investice, protože člověk po nanesení vypadá zdravějí a jeho pleť je jasná a oživená. Podle mně je to perfektní podkladový krém na léto. Je totiš velmi lehký, na pleťi ho prakticky neucítíte, kromě toho máte pocit, že vaše pokožka tzv. "dýchá". Pleť vypadá i jemně opálená, což je u holky jako jsem já (typ a lá Sněhurka) určitě plus. Další plus je, že je vhodný pro suchou pleť - skutečně hydratuje. Možná si říkáte: "Jen jeden odstín? Nebudou mít můj." Takto určitě ne, tím, že to má spíš projasňující účinek a ne krycí, nepoznáte rozdíl ani na tmavší pleťi. Určitě jděte do toho.

Shrnutí

Lehoučký
Hydratuje
Projasňuje
Sjednotí
Universální odstín pro každého
Pleť vypadá zdravěji
Oživuje
Cena je přiměřená kvalitě a množství
Lehký na pleťi
Nekryje

V tomto balení mi výrobek z řady Geirdani Gold přišel domů.

Celkové hodnocení: 9/10
Hodnocení: Existuje pouze jeden universální odstín
Cena: Oficiální cena je 349,-
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 E.T. E.T. | Web | 26. října 2012 v 15:53 | Reagovat

Jako tonovací krém to vypadá dobře :3 - ovšem mrzí mě, že nekryje - ale od toho tonovací krém je, že? :D
Hm, škoda.. Oriflame je zrovna ve slevách velmi výhodný :)

2 Danielle Danielle | Web | 27. října 2012 v 8:08 | Reagovat

[1]: Pokud nemáš problémovou pleť, tak je úžasný - dokáže krásně rozzářit, bohužel sem tam se nějaký pupínek naskytne, takže ten je potřeba ještě zamaskovat jinak :(

3 monde-de-la-sandra monde-de-la-sandra | Web | 27. října 2012 v 23:50 | Reagovat

Mám ho,ale nejsem s ním spokojená, už se těším až ho doberu a koupím si nový a jiný! :-|

4 congnoei congnoei | E-mail | Web | 5. srpna 2017 v 22:02 | Reagovat

---

fifa 15 скачать торрент pc бесплатно, скачать fifa 15 1.7 0 или <a href=http://15fifa.ru/skachat-patchi-fifa-15/34-mod-fifa-15-fifa-15-10-rus-eng.html>fifa 15 creation master 15 скачать</a>

5 LelandViece LelandViece | E-mail | Web | 22. prosince 2017 v 11:58 | Reagovat

I am sure this post has touched all the internet users, its really really fastidious post on building up new website.

6 LelandViece LelandViece | E-mail | Web | 23. prosince 2017 v 13:22 | Reagovat

whoah this weblog is wonderful i really like studying your articles. Keep up the great work! You already know, a lot of individuals are hunting around for this information, you could aid them greatly.

7 LelandViece LelandViece | E-mail | Web | 26. prosince 2017 v 22:20 | Reagovat

After going over a handful of the articles on your site, I really like your technique of blogging. I bookmarked it to my bookmark webpage list and will be checking back in the near future. Please visit my web site too and tell me what you think.

8 LelandViece LelandViece | E-mail | Web | 4. února 2018 v 4:29 | Reagovat

Usually I don't learn post on blogs, but I wish to say that this write-up very forced me to take a look at and do it! Your writing style has been amazed me. Thank you, very nice article.
<a href=http://genericviasra.com/>buy cheap viagra</a>

9 Lelandcip Lelandcip | E-mail | Web | 7. února 2018 v 21:39 | Reagovat

Hi there it's me, I am also visiting this web page regularly, this web page is really pleasant and the viewers are genuinely sharing fastidious thoughts.

10 Lelandcip Lelandcip | E-mail | Web | 13. března 2018 v 13:19 | Reagovat

I have been exploring for a bit for any high quality articles or blog posts in this kind of house . Exploring in Yahoo I eventually stumbled upon this site. Reading this info So i'm happy to exhibit that I've a very excellent uncanny feeling I found out exactly what I needed. I most indisputably will make sure to do not put out of your mind this site and provides it a look on a relentless basis.

11 Saurgypupvarp Saurgypupvarp | E-mail | Web | 28. dubna 2018 v 17:51 | Reagovat

Great site you've got here.. It's hard to find high quality writing like yours nowadays. I honestly appreciate individuals like you! Take care!!

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama